Biscuiti cu must de struguri
Sucul de struguri numit popular must are o valoare nutritivă foarte ridicată, analizele demonstrând că este superior laptelui prin conţinutul în zahăr, materii azotate, săruri minerale şi prin valoarea energetica. Pe acest considerent, mustul din struguri a fost denumit „laptele vegetal”.
Citind acestea, m-am hotarat sa inlocuiesc laptele dintr-o reteta clasica de biscuiti cu must de struguri.In acest fel, nu mai este nevoie sa adaug zahar.Ingrediente:
250 gr faina alba
100 ml must de struguri
100 ml ulei de cocos/ulei de masline
Optional se poate adauga scortisoara,pudra de roscove.
Preparare:
Mustul se amesteca cu uleiul apoi se adauga faina treptat pana cand se formeaza un aluat pe care il putem framanta.
Intindem aluatul si decupam biscuitii in forme.
Ii punem in tava pe o hartie de copt si ii lasam la cuptor la 180° pana se rumenesc usor.
Sunt deliciosi si dulci fix cat trebuie ca sa ne facem pofta😉
Comments
Post a Comment